30 Aralık 2012 Pazar

Estee Lauder Idealist Even Skintone Illuminator Serum

Cildinizdeki kızarıklık, güneş lekeleri, siyah noktalar ve cilt tonu eşitsizliğinin anında gözle görülür biçimde azalmasına yardımcı olur. Kızarık görünümünün anında azalmasına,
cildinizin daha ışıltılı görünmesine yardım eder. Zaman içinde cildiniz çok daha aydınlık, ışıltılı ve eşit bir cilt tonuna sahip olur. Kanıtlanmış hassas formülü tüm cilt tipleri için etkilidir. Yağ içermez. İçeriğinde yer alan C vitamini ve bitkisel özler sayesinde lekeleri önler, renk tonu eşitsizliğini gözle görülür derecede azaltır. Gelecekte koyu iz oluşturabilecek tahrişi en aza indirir.

Ürün bana Estee Lauder alışverişim sırasında ANR serum ve ANR göz kremiyle birlikte hediye verildi. 1 kez kullandım (1 damla kadar), o zamandan beridir hiç kullanamadım,açılmış gündüz kremlerim var sıra gelmiyor.Geceleri bazen ANR serumu kullanıyorum (yaklaşık 2 aydır) ve aynı boyuttaki ANR serumun daha yarısına bile gelemedim,yani çok ufak bir miktar (genelde 1-2damla) yetiyor tüm yüze ve boyuna. 
Kokusu mükemmel,fresh çiçek kokusu,inci parlaklığında görünümü var,sanırım vaad ettiği yüz görünümünün bununla alakası var. Alana her gün düzenli kullansa dahi 3-4 ay kadar gider diye tahmin ediyorum.

7 ml, 1 damla hariç kullanılmadı sayabiliriz
Sevil de 30ml 157 tl , Boyner de 50 ml 250 tl

30 tl - indirim20tl


3 yorum:

  1. hala satışta mı acaba??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet satışta,diğer arkadaşlara geç cevap verdiğim için anlaşamadık

      Sil
  2. Hala duruyor mu bu ürün tarihi ne zaman bitiyor tavsiyesever@gmail.com

    YanıtlaSil